072-5741514     |       info@van-langen.com

Geschiedenis Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen B.V.

Het Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen B.V. is opgericht in 1951 door J.C. van Langen toen bekend als J.C. van Langen Koel- en vrieshuis en werd de eerste jaren gekenmerkt door opslag van aardappelen, kool en boter.

De beide zonen, Niek en Sjaak namen het bedrijf in 1977 over, de naam werd veranderd in: Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen B.V. Door de jaren heen werd het bedrijf steeds verder uitgebreid met nieuwe koel- en vriescellen tot wat het nu geworden is, met een totaal van 16 cellen met diverse volumes van in totaal +/- 40.000 m3. Vanaf 1996 werd het bedrijf geleid door de heer P. van Doorn, door een ongelukkig ongeval in 1997 kwam P. van Doorn te overlijden en nam zijn vrouw N. van Doorn het management van het bedrijf over.

In 2003 werd het bedrijf via een MBO overgenomen van N. van Doorn. Sinds deze overname zijn er diverse cellen en machinekamers verbouwd en vernieuwd. En is het bedrijf geworden zoals het nu bekend staat in de markt: een uitstekende en vertrouwde leverancier van op- en overslag [ koel- en vries ]. Begin juni 2020 is Rien Montsma de nieuwe eigenaar van Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen B.V. geworden.

Vaten boter lossen

Vaten en kisten boter in opslag

J.C. van Langen controleerd

Tegenwoordig doet het koel- en vrieshuis veel meer dan alleen opslag van koel- en diepvriesproducten. Naast geconditioneerde opslag, bieden wij talloze mogelijkheden tot bewerking en dienstverleningen op maat van de klant. Met als uitgangspunt kwaliteit, innovatieve werkmethodes en een hoge graad van flexibiliteit en een grote mate van betrokkenheid kent Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen een vaste klantenkring.

Contact

Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen B.V.
Middenweg 576 A
1704 BR HEERHUGOWAARD

Postbus 111
1700 AC HEERHUGOWAARD

072-5741514
info@van-langen.com