072-5741514     |       info@van-langen.com

Activiteiten

Opslag

Diverse producten vragen om een specifieke opslagtemperatuur welke wij u kunnen bieden in diverse opslagruimten van + 35 ºC tot en met – 25 ºC. Ter ondersteuning van een optimaal voorraadbeheer, beschikt Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen B.V. over een WMS-computersysteem voor koel- en vrieshuizen, waarmee online web-based koppelingen gerealiseerd kunnen worden. Zo kan de meest directe aansturing en up-to-date informatievoorziening worden gerealiseerd.

Douane-entrepot

Sinds juni 2013 hebben wij een vergunning ontvangen voor het opslaan van goederen in een douane-entrepot. Hiermee kunnen wij onze diensten nog meer uitbreiden voor onze huidige en toekomstige potentiële klanten.

Orderpicken

Van colli tot pallet niveau. Op een groot deel van de bij ons opgeslagen goederen vinden bewerkingen plaats. Dit kan gaan om o.a. standaard orderpicking als wel complexe samenstellingen, om -of herlabelen van klantgerichte specifieke orders, sorteren, kwaliteitscontroles van producten etc. Tevens kunnen wij op wens van de klant de pallets sealen en/of etiketteren.

Container laden en/of lossen

Handmatig op zowel colli als op pallet niveau. Met zorg nemen wij uw werkzaamheden uit handen. Sorteren, kwaliteit met een persoonlijke aandacht komen bij ons op de eerste plaats.

Lelie behandeling/bewaring

Na ontvangst worden de lelies gekeurd (kwaliteitsrapport per partij) geconditioneerd opgeslagen. Zeven dagen per week is er zowel een dagelijks fysieke controle alsmede een modern geautomatiseerd DANFOSS ADAP-KOOL systeem, met een automatische doormelding aan de meldkamer van de installateur.

Contact

Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen BV
Middenweg 576 A
1704 BR HEERHUGOWAARD

Postbus 111
1700 AC HEERHUGOWAARD

072-5741514
info@van-langen.com