072-5741514     |       info@van-langen.com

BRC-certificering hoogste status AA toegekend

Trots delen wij mee nadat in augustus 2020 door DNV.GL de BRC-audit uitgevoerd is, wij Koel- en Vrieshuis Gebr. Van Langen hierbij de AA-status behaald hebben. De hoogste status AA is toegekend voor aangekondigd audit bezoek en geeft aan dat wij op het allerhoogste niveau voldoen aan de normen op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Het BRC-certificaat komt in plaats van het HACCP-certificaat. BRC staat voor ‘British Retail Consortium’ en is een toonaangevend internationaal standaard op procesniveau op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Het BRC-certificaat is tevens erkend door het GFSI (Global Food Safety Initiative) dit is het wereldwijde samenwerkingsverband van retailers.