Geschiedenis

Het Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen is opgericht in 1951 door J.C. van Langen toen bekend als J.C. van Langen Koel- en vrieshuis en werd de eerste jaren gekenmerkt door opslag van aardappelen, kool en boter.

J.C. van Langen controleerd

J.C. van Langen controleerd

Vaten en kisten boter in opslag

Vaten en kisten boter in opslag

Vaten boter lossen

Vaten boter lossen

De beide zonen, Niek en Sjaak namen het bedrijf in 1977 over, de naam werd veranderd in: Koel- en Vrieshuis Gebr. van Langen B.V. Door de jaren heen werd het bedrijf steeds verder uitgebreid met nieuwe koel- en vriescellen tot wat het nu geworden is, met een totaal van 16 cellen met diverse volume’s van totaal +/- 40.000 m3. Vanaf 1996 werd het bedrijf geleid door de heer P. van Doorn, door een ongelukkig ongeval in 1997 kwam P. van Doorn te overlijden en nam zijn vrouw N. van Doorn het management van het bedrijf over. In 2003 werd het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaren. Sinds 2003 zijn er diverse cellen en machinekamers naar de huidige maatstaven verbouwd. En dit proces gaat nog steeds door.

Tegenwoordig doet het koel- en vrieshuis veel meer dan alleen opslag van koel- en diepvriesproducten. Naast geconditioneerde opslag, bieden wij talloze mogelijkheden tot bewerking en dienstverleningen op maat van de klant. Met als uitgangspunt kwaliteit, innovatieve werkmethodes en een hoge graad van flexibiliteit en een grote mate van betrokkenheid kent Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen een vaste klantenkring.

Contactgegevens

Koel- en vrieshuis
Gebr. van Langen BV
Middenweg 576 A
1704 BR HEERHUGOWAARD
Postbus 111
1700 AC HEERHUGOWAARD
072-5741514
info@van-langen.com

Rondleiding door het bedrijf
Interim Financieel Manager

Beschikbaar voor
detacheringsopdrachten